Cool Flames Roomdivider met haard

 2.995,00

Maak de haard helemaal af met deze bijpassende keramische houtset

Share:

Cool Flames Roomdivider met elektrische haard

Wat is een roomdivider?

Een roomdivider is een meubel die midden in een ruimte wordt geplaatst. Hiermee kan je een ruimte makkelijker opdelen. Grote ruimtes maak je in een handomdraai gezelliger en kleine ruimtes lijken optisch juist groter met een roomdivider.  Het is een kant-en-klaar muurtje die je zelf kunt verplaatsen wanneer het je uitkomt.

Voordelen roomdivider

Je brengt stijl en sfeer aan je woning zonder dat je hier je complete interieur voor hoeft om te gooien. Ook als je graag je kamer wilt scheiden zonder een permanente muur is dat mogelijk met een roomdivider. Veel moderne woningen hebben een open keuken. Met een roomdivider kun je op een luchtige manier de woonkamer scheiden van de keuken.

Samengevat, kun je een roomdivider gebruiken om:

 • snel en eenvoudig een scheidingswand te maken
 • die ook nog eens verplaatsbaar is
 • meer privacy te creëren
 • je interieur sfeervoller te maken

Onze roomdivider met ingebouwde elektrische haard is een absolute blikvanger. Met deze unieke open haard zonder schoorsteen en zonder rook geniet u in een gezellige sfeer. Dit haardmeubel past perfect in elk woonconcept en is ideaal om een ​​open woonruimte stijlvol af te bakenen. Deze designhaard is ook zeer geschikt voor hotel- of horecaruimtes.

De  is een moderne vrijstaande haard met een zeer strakke vormgeving. Dit model is zeer geschikt als roomdivider. Het ontwerp van dit model geeft een mooie doorkijk waarbij het vuurbeeld van de voor- en de achterzijde te zien is.

Roomdivider met haard kopen

Altijd al een roomdivider met haard als eye-catcher in je woonkamer willen hebben? De roomdividers van Cool Flames zijn kant-en-klaar, worden gratis thuis bezorgd en gratis geïnstalleerd.

De wand is uitgevoerd in prachtig meubelplaat van het Italiaanse merk Cleaf in drie actuele uitvoeringen. Mat wit, lederlook of houtlook. Jouw roomdivider wordt in onze meubelmakerij compleet voorbereid en bij jou pasklaar in een paar uur compleet afgemonteerd. Verbouwingen, afvoerkanalen en leidingen leggen zijn niet aan de orde. Stuken, gronden, lakken en behangen is evenmin nog nodig. Cleaf meubelplaat is volledig afgewerkt, zeer sterk en heeft een zeer luxe uitstraling. Dit in tegenstelling tot onbehandeld MDF of gestuukte wanden.

Roomdivider met elektrische haard

Onze elektrische haarden zijn een mooi alternatief voor haarden met echt vuur. Deze haard is voorzien van de nieuwste smart LED technologie (energie besparend).

Onze haardspecialisten hebben deze elektrische haarden geselecteerd vanwege het lage verbruik en en realistische vlamtechniek.

Nooit eerder was elektrisch vuur zo moeilijk te onderscheiden van echt vuur met echte vlammen. De Dimplex Cassette is een inbouw elektrische haard die gebruik maakt van het gepatenteerde Opti-Myst concept. Met behulp van dit bijzondere concept verandert de Cassette 600 water in ultra-realistische rook, volkomen veilig en niet van echt te onderscheiden.

De Dimplex Cassette 600 is een inbouwhaard met LED verlichting en een waterreservoir. Met dit water weet deze sfeerhaard levensechte rook te creëren door middel van verdamping. Door deze volkomen veilige koudwaterdamp op slimme wijze te belichten worden rookslierten perfect geïmiteerd. De Cassette bestaat uit een inbouwunit van slechts 18 cm diep. Deze wordt niet warm en kan door zijn geringe omvang al allerlei creatieve manieren worden geplaatst. Aan de bovenzijde van de cassette bevindt zich een sleuf waardoor de simulatierook kan ontsnappen. Maar pas wanneer je de natuurgetrouwe houtset hebt geplaatst komt de Dimplex Cassette 600 echt tot leven!

Onwerkelijk realistisch

Dimplex heeft veel aandacht en tijd besteed aan het perfectioneren van de houtset voor de Cassette 600 en dat is duidelijk aan het resultaat te zien. Ieder houtblok is met de hand geschilderd waardoor het eindresultaat verbluffend echt lijkt. Verborgen in de houtset zitten slim geplaatste uitsparingen waardoor de imitatierook kan ontsnappen. Samen met de ingenieuze belichting lijkt het hout zo echt in vuur en vlam te staan! Omdat de houtset van alle kanten het bekijken waard is biedt de Dimplex Cassette 600 een driedimensionale kampvuurervaring die zijn gelijke niet kent!

Maak de Cassette 600 compleet met een luxe keramische houtset. Deze houtset past perfect bij de Cassette 600 LED.

Afmeting van het houtset:
Houtset 600L – Afmeting 61 x 10 x 20 cm (bxhxd)

De bediening van deze sfeerhaard is erg eenvoudig. Met een handige schuifknop bepaal je de intensiteit van zowel de vlammen als de rookontwikkeling. Zo kun je de haard precies laten aansluiten bij je situatie en persoonlijke smaak. Door de meegeleverde afstandsbediening hoef je zelfs niet eens meer op te staan.

Voordelen van een elektrische haard

Omdat er in elektrische sfeerhaarden zoals de Dimplex Cassette 600 geen sprake is van echte verbranding hoef je ook geen rekening te houden met alle consequenties daarvan. Er is geen echt vuur dus is er geen zuurstof nodig en ook zijn er geen rookgassen die afgevoerd moeten worden. Doordat deze restricties niet gelden kan de Dimplex Cassette 600 vrijwel overal geplaatst worden zonder ingrijpende verbouwingen of complexe installaties. Alles wat een Dimplex Cassette 600 van je  vraagt is een stopcontact. Meer is er niet nodig!

Met de Dimplex Cassette geniet je het hele jaar door

De Dimplex Cassette 600 rekenen we tot de elektrische sfeerhaarden. Dit wil zeggen dat sfeer de hoogste prioriteit heeft en niet warmte, zoals bij conventionele haarden en kachels het geval is. Nu onze huizen steeds beter geïsoleerd zijn en we de haard nauwelijks meer als hoofdverwarming gebruiken is de elektrische sfeerhaarden sterk in opkomst. Een sfeerhaard zoals de Dimplex Cassette 600 brengt gezelligheid en sfeer in je kamer zonder dat je daarbij onbehaaglijk hoge temperaturen voor lief hoeft te nemen. Van de Dimplex Cassette 600 geniet je dus niet alleen in de koudere maanden maar het gehele jaar door!

Dimplex Opti-Myst techniek

Kenmerkend aan de Dimplex Cassette 600 is de Opti-Myst techniek. Met deze bijzondere techniek heeft Dimplex de wereld van de elektrische haarden op zijn kop gezet. Nooit eerder lukte het een haardenfabrikant om zulke levensechte rook te creëren als bij het Dimplex Opti-Myst systeem. Maar hoe zet dit systeem nu water om in kringelende rook? Verscholen onder de houtset zit het geheim verscholen in de cassette zelf. In deze cassette vinden we een transducer en een waterreservoir met een inhoud van enkele liters. De inhoud van dit reservoir is voldoende om ongeveer 10 uur het rookeffect te creëren. In het reservoir is ook de transducer geplaatst. Dit is een klein apparaatje dat geruisloos voor trillingen zorgt die het water in beweging brengen waardoor het oppervlak vergroot wordt. Door dit grote oppervlak is er maar weinig warmte nodig om voldoende verdamping te veroorzaken. Zo krijg je op een volkomen veilige manier imitatierook en breng je bovendien de luchtvochtigheid in uw kamer naar een gezonder niveau.

Onderhoudsvrij en gebruiksvriendelijk

De Dimplex Cassette 600 is eenvoudig in gebruik en vraagt nauwelijks onderhoud. Omdat veel mensen het reservoir vullen met kraanwater raden we aan om het reservoir geregeld om te spoelen. Deze kalkaanslag kun je vrijwel geheel voorkomen door het reservoir te vullen met gedemineraliseerd water dat in vrijwel iedere supermarkt te koop is. Verder onderhoud is er eigenlijk niet nodig. Na enkele jaren kan de transducer aan vervanging toe zijn en natuurlijk kan er op lange termijn misschien een lampje doorbranden. Beiden zijn apart verkrijgbaar, heel betaalbaar en bovendien eenvoudig zelf te verwisselen. De eerste 2 jaar heb je trouwens volledige fabrieksgarantie. De Dimplex Cassette 600 is 55 cm breed, 27 cm hoog en heeft een inbouwdiepte van 22 cm. Het stroomverbruik van de Dimplex Cassette 600 blijft bescheiden: 125 Watt

Voordelen elektrische haarden
• Lagere aanschafprijs
• Plug-and-Play oplossing
• Vraagt weinig ruimte
• Gebruiksvriendelijk

Nadelen elektrische haarden
• Geen écht vuur
• Geen of beperkte warmteafgifte (de Cassette 600 geeft geen warmte af)

Producteigenschappen:

 • Afmetingen roomdivider: breedte 135 cm, hoogte 125 cm, diepte 30 cm
 • Scheidingswand open haard
 • Prijs incl. elektrische sfeerhaard
 • Vlamintensiteit is instelbaar
 • Met afstandsbediening

Overzicht roomdivider afwerkingen

Kies één van de unieke geselecteerde afwerkingen die het beste matcht met jouw interieurwensen.

Alle afwerkingen beschikken over anti-bacteriële eigenschappen. De zilverionen die zijn toegevoegd aan de melamineharsen zorgen ervoor dat bacteriën zich op de platen niet kunnen vermenigvuldigen en 99,9% sterft binnen 24 uur af. De antibacteriële tests zijn uitgevoerd door het onafhankelijke Hohenstein Laboratories, conform de ISO22196:2011 methode.

Roomdivider in mat wit (HM00)

KENMERKEN

Super mat oppervlak

Ongevoelig voor vingerafdrukken

Hoge krasvastheid

HM00 is roomwit

De platen hebben aan één zijde structuur Piombo en de andere zijde in gelijke kleur structuur Fiocco (glad)

Kleur HM00 Piombo is roomwit en komt in de buurt van RAL9010. Deze kleur zorgt voor een rustige en tijdloze basis, en combineert goed met andere materialen en kleuren. Piombo plaatmateriaal heeft een eigentijds, super mat oppervlak. Cleaf gebruikt voor Piombo innovatieve acrylharsen welke fluweelzacht aanvoelen en een anti-vingerafdruk eigenschap combineren met een hoge krasvastheid. Dit maakt deze collectie geschikt voor veel toepassingen in interieur- en meubelontwerp, zowel horizontaal als verticaal.

Roomdivider in lederlook

KENMERKEN

De natuurlijke beleving van leer

Voelbaar reliëf

Mat decor in grijsbruine kleurmelange

 

De natuurlijke uitstraling van leer inspireerde het Italiaanse merk Cleaf voor de ontwikkeling van de collectie Primofiore. De innovatieve structuur geeft die unieke beleving én het gevoel van echt leer. De levendige, gemêleerde kleur FC33 geeft een gevoel van allure aan ieder interieur of meubelontwerp.

Roomdivider in houtlook

KENMERKEN

Matte, stroeve structuur met het effect van gezandstraald hout

Natuurlijke karakter van echt hout

Creëer een prachtige rustieke uitstraling

Deze donkerbruine variant van de Sablé structuur heeft een matte, stroeve structuur met het effect van gezandstraald hout. Zandstralen haalt het natuurlijke karakter naar voren, doordat de zachtste delen van het hout weg gestraald worden. De nerf komt beter uit en het hout krijgt meer reliëf. Het effect is een prachtige rustieke uitstraling. De nerf loopt over de lengterichting (280 cm) van de plaat. De Sablé heeft aan twee zijden dezelfde structuur.

Staat jouw gewenste opstelling er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze haardspecialisten. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw gewenste roomdivider met haard opstelling.

 

Roomdivider installatie op locatie

De genoemde prijs is inclusief montage en installatie op locatie in Nederland. Om de roomdivider zorgvuldig te kunnen installeren, is het belangrijk om rekening te houden met onderstaande informatie:

 • Roomdividers kunnen op een bestaande vloer worden opgebouwd. Uit veiligheidsredenen zijn onze monteurs verplicht om veiligheidsschoenen te dragen. Als je vloer inmiddels ligt, dan adviseren wij je om de vloer af te dekken. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen.
 • De kleur en structuur van hout en fineer kunnen verschillen, aangezien het natuurlijk materiaal betreft. Je kunt kleur/structuur stalen opvragen via support@CoolFlames.nl onder vermelding van je adres en de gewenste stalen.

Jouw samengestelde roomdivider met haard kan binnen 6 tot 8 weken worden geplaatst en geïnstalleerd op locatie na opdrachtbevestiging.

Start typing to see you are looking for.
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account