Verzending en bezorging

Jouw bestelling is in veilige handen!


Onderstaande informatie geldt voor levering in Nederland. Voor leveringen naar het buitenland neem contact op met onze klantenservice. 

Onze haarden, behalve de (op maat gemaakte) haardmeubels hebben een levertijd van 2 tot 6 werkdagen afhankelijk van de regio waar je woont. In vrijwel de meeste regio’s bezorgen wij twee keer per week. 

De (op maat gemaakte) haardmeubels hebben een langere levertijd omdat ze speciaal voor jou in onze ontwerpstudio worden gemaakt. Hou rekening met een levertijd van ca. 6 tot 8 weken. 

Al onze haarden en complete haardmeubels worden gratis en professioneel bij jou thuis bezorgd. Vooraf neemt de transporteur telefonisch contact met je op om een gewenste afleverdatum af te stemmen.

Bent je niet thuis?
Cool Flames neemt van tevoren contact met je op om een passende datum te kiezen. Na het instemmen van de voorgestelde datum wordt de haard verzonden en geleverd. Indien je niet thuis bent op de afgesproken datum, brengt de transporteur de haard terug naar de opslag. Daarna wordt een tweede datum, in overleg met jou, besproken en vastgelegd. Aangezien een tweede afleverpoging nodig is, zijn hier wél verzendkosten aan verbonden.


Levering haarden

De haarden (vrijstaande, inzet-, inbouwhaarden, dus zonder meubel) worden geleverd tot waar de palletwagen kan rijden. Dit is onder andere afhankelijk van aanwezige drempels en de beschikbare ruimte. 

Levering haardmeubels

(Op maat gemaakte) haardmeubels worden op de gewenste plek in de ruimte gezet, uitgepakt, gemonteerd en geinstalleerd.


Product (tijdelijk) niet meer leverbaar
Wanneer een product niet meer leverbaar is, dan zie je dit duidelijk vermeld op de specifieke productpagina. Je kunt dan contact met ons opnemen om de levertijd te achterhalen of voor een alternatief voor het gekozen product