Cool Flames dressoir met haard

 2.995,00

Share:

Cool Flames Dressoir met elektrische haard

Wat is een dressoir?

Een dressoir is normaal gesproken een halfhoge kast met lades en deurtjes, die tegen een wand wordt geplaatst. Door de hoogte van een dressoir is het zeer geschikt om er een TV, lampen, planten en kunstobjecten op te plaatsen.

Voordelen dressoir met haard

In plaats van lades en kastjes hebben wij er een mooie sfeerhaard in geplaatst. Je brengt stijl en sfeer aan je woning zonder dat je hier je complete interieur voor hoeft om te gooien.

Samengevat, een dressoir met haard de volgende voordelen:

  • snel en eenvoudig een kant-en-klaar meubel inclusief een sfeerhaard
  • het meubel is later zelf te verplaatsen als je eens een andere indeling wil
  • zeer geschikt om je TV bovenop te plaatsen
  • geeft met 1 druk op de knop direct meer sfeer aan je kamer

Ons dressoir met ingebouwde elektrische haard is een absolute blikvanger. Met deze unieke haard zonder schoorsteen en zonder rook geniet u in een gezellige sfeer. Dit haardmeubel past perfect in elk woonconcept en is ideaal om te combineren met een losse TV. Deze designhaard is ook zeer geschikt voor hotel- of horecaruimtes.

Voor een geintegreerde TV plus haard oplossing kies dan voor de Cool Flames TV-wand met haard.

Dressoir met haard kopen

Altijd al een dressoir met haard als eye-catcher in je woonkamer willen hebben? De dressoirs van Cool Flames zijn kant-en-klaar, worden gratis thuis bezorgd en gratis geïnstalleerd.

De wand is uitgevoerd in prachtig meubelplaat van het Italiaanse merk Cleaf in drie actuele uitvoeringen. Mat wit, lederlook of houtlook. Jouw dressoir wordt in onze meubelmakerij compleet voorbereid en bij jou pasklaar in een paar uur compleet afgemonteerd. Verbouwingen, afvoerkanalen en leidingen leggen zijn niet aan de orde. Stuken, gronden, lakken en behangen is evenmin nog nodig. Cleaf meubelplaat is volledig afgewerkt, zeer sterk en heeft een zeer luxe uitstraling. Dit in tegenstelling tot onbehandeld MDF of gestuukte wanden.

Dressoir met elektrische haard

Onze elektrische haarden zijn een mooi alternatief voor haarden met echt vuur. voorzien van de nieuwste smart LED technologie (energie besparend). Met functies als 5 regelbare vlam kleuren, 5 helderheid instellingen (binnenverlichting), 10 bodem kleuren instelbaar (regelbaar vuurbed), decoratieve luxe houtstammen én kristal ice kunststof kiezels, LCD display, op afstand te bedienen, regelbare verwarming, (0 Watt, 1800 Watt), instelbare digitale thermostaat en oververhit beveiliging.

Onze haardspecialisten hebben deze elektrische haarden geselecteerd vanwege het lage verbruik en en realistische vlamtechniek.

Voordelen elektrische haarden
• Lagere aanschafprijs
• Plug-and-Play oplossing
• Inbouwdiepte minder dan 20 cm
• Gebruiksvriendelijk
• Kan als bijverwarming dienen

Nadelen elektrische haarden
• Geen écht vuur
• Beperkte warmteafgifte

Producteigenschappen:

  • Afmetingen dressoir: breedte 170 cm, hoogte 100 cm, diepte 20 cm
  • Prijs incl. elektrische sfeerhaard
  • Vlamintensiteit is instelbaar
  • Met afstandsbediening

Overzicht dressoir afwerkingen

Kies één van de unieke geselecteerde afwerkingen die het beste matcht met jouw interieurwensen.

Alle afwerkingen beschikken over anti-bacteriële eigenschappen. De zilverionen die zijn toegevoegd aan de melamineharsen zorgen ervoor dat bacteriën zich op de platen niet kunnen vermenigvuldigen en 99,9% sterft binnen 24 uur af. De antibacteriële tests zijn uitgevoerd door het onafhankelijke Hohenstein Laboratories, conform de ISO22196:2011 methode.

Roomdivider in mat wit (HM00)

KENMERKEN

Super mat oppervlak

Ongevoelig voor vingerafdrukken

Hoge krasvastheid

HM00 is roomwit

De platen hebben aan één zijde structuur Piombo en de andere zijde in gelijke kleur structuur Fiocco (glad)

Kleur HM00 Piombo is roomwit en komt in de buurt van RAL9010. Deze kleur zorgt voor een rustige en tijdloze basis, en combineert goed met andere materialen en kleuren. Piombo plaatmateriaal heeft een eigentijds, super mat oppervlak. Cleaf gebruikt voor Piombo innovatieve acrylharsen welke fluweelzacht aanvoelen en een anti-vingerafdruk eigenschap combineren met een hoge krasvastheid. Dit maakt deze collectie geschikt voor veel toepassingen in interieur- en meubelontwerp, zowel horizontaal als verticaal.

Dressoir in lederlook

KENMERKEN

De natuurlijke beleving van leer

Voelbaar reliëf

Mat decor in grijsbruine kleurmelange

 

De natuurlijke uitstraling van leer inspireerde het Italiaanse merk Cleaf voor de ontwikkeling van de collectie Primofiore. De innovatieve structuur geeft die unieke beleving én het gevoel van echt leer. De levendige, gemêleerde kleur FC33 geeft een gevoel van allure aan ieder interieur of meubelontwerp.

Dressoir in houtlook

KENMERKEN

Matte, stroeve structuur met het effect van gezandstraald hout

Natuurlijke karakter van echt hout

Creëer een prachtige rustieke uitstraling

Deze donkerbruine variant van de Sablé structuur heeft een matte, stroeve structuur met het effect van gezandstraald hout. Zandstralen haalt het natuurlijke karakter naar voren, doordat de zachtste delen van het hout weg gestraald worden. De nerf komt beter uit en het hout krijgt meer reliëf. Het effect is een prachtige rustieke uitstraling. De nerf loopt over de lengterichting (280 cm) van de plaat. De Sablé heeft aan twee zijden dezelfde structuur.

Staat jouw gewenste opstelling er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze haardspecialisten. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw gewenste roomdivider met haard opstelling.

 

Dressoir installatie op locatie

De genoemde prijs is inclusief montage en installatie op locatie in Nederland. Om het dressoir zorgvuldig te kunnen installeren, is het belangrijk om rekening te houden met onderstaande informatie:

  • Dressoirs kunnen op een bestaande vloer worden geplaatst. Uit veiligheidsredenen zijn onze monteurs verplicht om veiligheidsschoenen te dragen. Als je vloer inmiddels ligt, dan adviseren wij je om de vloer af te dekken. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen.
  • De kleur en structuur van hout en fineer kunnen verschillen, aangezien het natuurlijk materiaal betreft. Je kunt kleur/structuur stalen opvragen via CoolFlames.nl

Jouw samengestelde dressoir met haard kan binnen 6 tot 8 weken worden geplaatst en geïnstalleerd op locatie na opdrachtbevestiging.

Afvoerkanaal nodig

Bediening

Start typing to see you are looking for.
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account